3-retters festmenu

Rigtig god hjemmelavet festmad, som smager virkeligt godt.
Velegnet til bl.a. fødselsdage, konfirmation m.m.

Forretter

  1. Klassisk lækker rejecocktail med flûtes og smør 
  2. Varmrøget laks på salat med ravigottesauce og agurk med flûtes og smør - portionsanrettet
  3. Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges (2 stk. pr. pers.)
  4. Hjemmelavet tun mousse m/ rejer og dressing med flûtes og smør

Hovedretter

  1. Helstegt oksefilét med fedtkant, hjemmelavet coleslaw, paprikakrydret kartofler, ovnbagte gulerødder, samt Olsen's gode sauce
  2. Helstegt supermøre kalveculotter, provencekrydret kartofler, baconsvøbte bønner, parisergulerødder, samt Olsen's gode sauce
  3. Marineret svinekam stegt som vildt, waldorfsalat, kartofler stegt med bacon og løg, glaserede perleløg samt Olsen's hjemmelavet vildtsauce
  4. Gammeldaws flæskesteg med svær, brune kartofler, hvide kartofler, rødkål, halve æbler med gelé, franske kartofler samt Olsen's gode brune sauce

Dessert

  1. Lækker Islagkage (husk plads i fryser)
Festmenuer - Slagter Olsen

Sådan gør du...

Vælg mellem 4 forretter og 4 hovedretter - med islagkage til dessert.

Kr. 199,-

Prisen er pr. person
Minimum 12 personer
Skær selv ud og anret - kun saucen og flûte skal varmes!
(er du i tvivl om noget, så spørg endelig )


Ring og bestil på

 46 73 02 22

Vi bringer altid gratis ud!

Leveret af