Komponer selv - min. 2 retter

Sammensæt selv din festmenu. Vælg en forret, hovedret og eventuelt en dessert  

Forretter

  • Letrøget spegeskinke rullet om honningmelon

    50,-

    Leveres på fade

  • Flødelegeret aspargessuppe med flûtes

    50,-

    Skal varmes

  • 1/2 avocado med krabbe- eller skaldyrssalat, citron og flûtes

    50,-

  • Tarteletter med høns i asparges

    50,-

    2 stk. pr. person og masser af fyld

  • Laksepaté med dressing, brøndkarse og flûtes

    50,-

    Leveres på fade

  • Flot rejecocktail med krydderdressing, citron og flûtes

    55,-

    Leveres i portionsglas

Hovedretter

  • Helstegt oksefilét med bearnaisesauce, coleslaw,

    160,-

    smørstegte kartofler med rødløg samt årstidens grønt

  • Gammeldags oksesteg med skysauce,

    145,-

    hvide kartofler og årstidens grøntsager

  • Rensdyrkølle med vildtsauce, waldorfsalat,

    180,-

    smørstegt broccoli og smørstegte kartofler m/ bacon

  • Helstegt kalvefilét med ovnstegte provencekartofler,

    160,-

    hjemmelavet sauce og årstidens grøntsager

Desserter

  • Fransk brie med valnødder, mandariner, flûtes og smør

    45,-

  • Ostelagkage med frugt

    325,-

    Fås kun hel - nok til 10 pers. pr. stk.

  • Islagkage - stort flot og festligt pyntet

    325,-

    Fås kun hel - nok til 10-12 pers. pr. stk

Natmad

  • Hjemmelavet biksemad med rødbeder og brød

    50,-

  • Flødelegeret aspargessuppe med flûtes

    50,-

  • 3 slags paté med cornichons og grovbrød

    50,-

  • Forloren skildpadde med æg og flûtes

    70,-

Alle priser er pr. person.

Komponer selv menu

Sådan gør du...

Sammensæt selv din festmenu. Vælg min. 12 kuverter af
både forretter og hovedretter, samt evt. dessert 


Min. 12 personer af hver ret


Ring og bestil på

 46 73 02 22

Vi bringer god mad ud alle ugens dage