Forretter
-
Letrøget spegeskinke rullet om honningmelon
50,-Leveres på fade
-
Flødelegeret aspargessuppe med flûtes
50,-Skal varmes
-
1/2 avocado med krabbe- eller skaldyrssalat, citron og flûtes
50,- -
Tarteletter med høns i asparges
50,-2 stk. pr. person og masser af fyld
-
Laksepaté med dressing, brøndkarse og flûtes
50,-Leveres på fade
-
Flot rejecocktail med krydderdressing, citron og flûtes
55,-Leveres i portionsglas
Hovedretter
-
Helstegt oksefilét med bearnaisesauce, coleslaw,
160,-smørstegte kartofler med rødløg samt årstidens grønt
-
Gammeldags oksesteg med skysauce,
145,-hvide kartofler og årstidens grøntsager
-
Rensdyrkølle med vildtsauce, waldorfsalat,
180,-smørstegt broccoli og smørstegte kartofler m/ bacon
-
Helstegt kalvefilét med ovnstegte provencekartofler,
160,-hjemmelavet sauce og årstidens grøntsager
Desserter
-
Fransk brie med valnødder, mandariner, flûtes og smør
45,- -
Ostelagkage med frugt
325,-Fås kun hel - nok til 10 pers. pr. stk.
-
Islagkage - stort flot og festligt pyntet
325,-Fås kun hel - nok til 10-12 pers. pr. stk
Natmad
-
Hjemmelavet biksemad med rødbeder og brød
50,- -
Flødelegeret aspargessuppe med flûtes
50,- -
3 slags paté med cornichons og grovbrød
50,- -
Forloren skildpadde med æg og flûtes
70,-
Alle priser er pr. person.