Komponer selv - min. 2 retter

Sammensæt selv din festmenu. Vælg en forret, hovedret og eventuelt en dessert  

Forretter

  • Letrøget spegeskinke rullet om honningmelon

    50,-

    Leveres på fade

  • Flødelegeret aspargessuppe med flûtes

    50,-

    Skal varmes

  • 1/2 avocado med krabbe- eller skaldyrssalat, citron og flûtes

    50,-

  • Tarteletter med høns i asparges

    50,-

    2 stk. pr. person og masser af fyld

  • Laksepaté med dressing, brøndkarse og flûtes

    50,-

    Leveres på fade

  • Flot rejecocktail med krydderdressing, citron og flûtes

    55,-

    Leveres i portionsglas

Hovedretter

  • Helstegt oksefilét med bearnaisesauce, coleslaw,

    160,-

    smørstegte kartofler med rødløg samt årstidens grønt

  • Gammeldags oksesteg med skysauce,

    145,-

    hvide kartofler og årstidens grøntsager

  • Rensdyrkølle med vildtsauce, waldorfsalat,

    180,-

    smørstegt broccoli og smørstegte kartofler m/ bacon

  • Gammeldags flæskesteg med hvide og brune kartofler

    130,-

    samt brun sauce, rødkål og surt

  • Helstegt kalvefilét med ovnstegte provencekartofler,

    160,-

    hjemmelavet sauce og årstidens grøntsager

Desserter

  • Fransk brie med valnødder, mandariner, flûtes og smør

    45,-

  • Ostelagkage med frugt

    325,-

    Fås kun hel - nok til 10 pers. pr. stk.

  • Islagkage - stort flot og festligt pyntet

    325,-

    Fås kun hel - nok til 10-12 pers. pr. stk

Natmad

  • Hjemmelavet biksemad med rødbeder og brød

    50,-

  • Flødelegeret aspargessuppe med flûtes

    50,-

  • 3 slags paté med cornichons og grovbrød

    50,-

  • Forloren skildpadde med æg og flûtes

    70,-

Komponer selv menu

Sådan gør du...

Sammensæt selv din festmenu.
Vælg en forret, hovedret og eventuelt en dessert.

Min. 2 retter
Min. 12 personer af hver ret


Ring og bestil på

 46 73 02 22

Vi bringer altid gratis ud!

Leveret af