Mad ud af huset til lave priser - Vi har 30 års erfaring - Altid gratis udbringning

Bestilling
Hvis du allerede nu kender datoen for dit arrangement, så bestil allerede nu. Du kan ringe for bestilling alle ugens 7 dage mellem kl. 9 - 18 på telefon 46 73 02 22. Du er også meget velkommen til at sende en besked via vores formular - så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Du bedes bekræfte endelig antal senest 8 dage før levering på telefon 46 73 02 22. Hermed er din ordre endelig bekræftet til levering.

Afhentning og levering

Vi har gratis udbringning. Det vil sige, at vi leverer maden og afhenter skåle og fade gratis. Dette gælder alle dage - også søn- og helligdage.Vi leverer mad alle hverdage mellem 9.30 og 18.00 - Søn- og helligdage mellem 9.30 og 14.00 - I disse tidsrum er der altid GRATIS UDBRINGNING!  Slagter Olsen Diner har base i Ølstykke nord for Roskilde, og dækker det meste af Midt- og Nordsjælland.

Betaling
Vi har altid kontant afregning ved levering. Vi tager ikke mod Dankort/kreditkort. Husk at der pålægges et depositum på kr. 200,- oven i prisen. Alle priser er inklusiv moms.

Dankort
Olsen Diner kan desværre ikke tilbyde betaling med Dankort/kreditkort. Vi har altid kontant afregning ved levering - eller pengene kan overføres via netbank, senest 5 dage før levering.

Bank: Spar Nord Bank
Reg.nr. 9309
Kontonr. 6500778952

Depositum
Der betales 200,00 kr. i depositum for fade, skåle, termokasser osv. Depositum tilbagebetales ved aflevering af service i rengjort stand. I tilfælde af manglende eller ødelagt service og termokasser, opkræves et beløb svarende til rengørings-/anskaffelsesprisen.

Afbestilling

Sidst frist for ændring af bestilte menuer samt antal, skal ske senest 8 dage før endelig levering. Ved afbestilling mindre end 3 dage før arrangementet skal afholdes, opkræves 50% af hele arrangementets pris. Afbestilling skal ske på telefon: 46 73 02 22.

Anretning
Der kan være enkelte ting som du selv skal varme eller skære ud efter vores anvisning.

Vi anbefaler, at du ved levering har mulighed for at stille de kolde anretninger et køligt sted. Kolde anretninger er leveret færdigpyntede på fade og skåle - klar til at blive sat på bordet. Ved buffet bør man sætte hele menuen på bordet fra starten af.

Varme anretninger leveres i termokasser. Kig godt efter, da der kan være 2-3 lag i en termokasse. Retterne kan kræve fad til kødet, skærebræt, kniv og saucekander.

Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer.