Mad ud af huset til lave priser - Vi har 30 års erfaring - Altid gratis udbringning

Komponer selv - Min.2 Retter

Sammensæt selv din festmenu. Vælg en forret, hovedret og eventuelt en dessert  

FORRETTER  
Letrøget spegeskinke rullet om honningmelon (leveres på fade) 50,-
Flødelegeret aspargessuppe med flûtes (skal varmes) 50,-
1/2 avocado med krabbe- eller skaldyrssalat, citron og flûtes 50,-
Tarteletter med høns i asparges, 2 stk. pr. person og masser af fyld 50,-
Laksepaté med dressing, brøndkarse og flûtes (leveres på fade) 50,-
Flot rejecocktail med krydderdressing, citron og flûtes (leveres i portionsglas) 55,-
   
HOVEDRETTER  
Helstegt oksefilét med bearnaisesauce, coleslaw, smørstegte kartofler med rødløg samt årstidens grønt 160,-
Gammeldags oksesteg med skysauce, hvide kartofler og årstidens grøntsager 145,-
Rensdyrkølle med vildtsauce, waldorfsalat, smørstegt broccoli og smørstegte kartofler m/ bacon 180,-
Gammeldags flæskesteg med hvide og brune kartofler samt brun sauce, rødkål og surt 130,-
Helstegt kalvefilét med ovnstegte provencekartofler, hjemmelavet sauce og årstidens grøntsager 160,-
 
DESSERTER  
Fransk brie med valnødder, mandariner, flûtes og smør 45,-
Ostelagkage med frugt (fås kun hel - nok til 10 pers. pr. stk.) 325,-
Islagkage - stort flot og festligt pyntet,  (fås kun hel - nok til 10-12 pers. pr. stk.) 325,-
   
NATMAD  
Hjemmelavet biksemad med rødbeder og brød 50,-
Flødelegeret aspargessuppe med flûtes 50,-
3 slags paté med cornichons og grovbrød 50,-
Forloren skildpadde med æg og flûtes 70,-

 

Vælg en forret, hovedret eller dessert. Min.2 Retter!

Min. 12 personer Af hver ret

Ring og bestil på telefon 46 73 02 22 - Vi bringer altid gratis ud!